دلایل آمپر کشیدن کولر گازی


گاهی ممکن است دستگاه کولر گازی آمپر بکشد و جریان‌کشی بالاتری نسبت به حالت عادی داشته باشد. حتی گاهی ممکن است به دلیل جریان کشیدن بیش از حد کولرگازی، پریدن فیوز کولر گازی و داغ کردن کمپرسور یا از کار افتادن کمپرسور کولرگازی اتفاق بیفتد. در صورتی که دستگاه دچار چنین مشکلی شود، می‌تواند به دلیل عوامل زیر باشد:

کثیفی فیلترهای هوای کولر گازی

هوای ورودی به کولرگازی از فیلترهای هوای کولر گازی عبور کرده و وارد دستگاه می‌شود و پس از خنک شدن نیز مجدد از قسمت دیگر فیلتر خارج می‌شود. البته در برخی مدل‌های کولرگازی برندهای دیگر ممکن است فیلتر فقط بر سر راه هوای ورودی به پنل باشد. در صورتی که این فیلترها کثیف شده باشد، گردش هوا به شکل مناسب صورت نمی‌گیرد و همین موضوع باعث می‌شود موتور کولر گازی بیشتر و با قدرت بالاتر کار کند؛ به همین علت جریان کشی برق بیشتری خواهد داشت.

گرفتگی کویل‌های کندانسور کولر گازی

کندانسور کولرگازی در خنک کردن مبرد داخل لوله‌ها نقش بسیار مهمی دارد و می‌بایست در بازه‌های معینی (6 ماه یکبار و یا سالیانه) سرویس شود تا گرفتگی و آلودگی آن موجب کاهش روند گردش هوا نشود. همانطور که می‌دانید هر عاملی که موجب محدود شدن گردش هوا در محدوده‌ی کندانسور کولر گازی شود، در نهایت منجر به افزایش مصرف برق و آمپرکشی کولر گازی خواهد شد.

نکته:

مهم‌ترین اقدامی که برای حذف آلودگی‌های کولرگازی لازم است انجام شود، سرویس دوره‌ای و منظم کولرگازی است. توصیه می‌کنیم هر 6 ماه یکبار برای سرویس دوره‌ای کولر گازی از سوی نمایندگی مجاز اقدام نمایید.

بروز ایراد در مدار الکتریکی و قطعات داخلی کولرگازی

دلیل جریان کشیدن کولرگازی ممکن است ایراد قطعات داخلی کولرگازی باشد. ایراد قطعاتی مانند کمپرسور کولر گازی، برد، اتصالات و ... می‌تواند باعث شود که کولرگازی برای تامین سرمایش نیاز داشته باشد مدت زمان بیشتر و یا با قدرت بالاتری کار کند و به همین علت جریان کشی خواهد داشت. در صورتی که متوجه شدید کولرگازی آمپرکشی دارد و جریان برق دستگاه نرمال نیست، لطفا برای بررسی و رفع ایراد کولرگازی ال جی و جی پلاس خود درخواست تعمیرات ثبت نمایید.

در حال ثبت...