پاسخ به سوالات رایج در مورد پخت کیک و پیتزا در مایکروویو

۱۱ تير ۱۴۰۴
زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه

هرچند که پختن کیک و پیتزا در خانه و به صورت خانگی خیلی لذت‌بخش به نظر می‌رسد، اما گاهی با اینکه خیلی تلاش می‌کنیم کیک یا پیتزا خوب از آب دربیاید، با این حال گاهی ممکن است خام بماند، روی کیک بسوزد و یا دچار مشکلاتی شود که در این ویدئو تمامی موارد رایج را خواهیم گفت.
شاید سوال شما هم باشد که چرا:
کیک پف نمی‌کند.
اطراف کیک می‌سوزد و خشک می‌شود.
وسط کیک خام می‌ماند.
و یا در مورد پخت پیتزا مشکلاتی ایجاد می‌شود از جمله:
پیتزا خوب نمی‌پزد.
روی پیتزا خشک می‌شود.
پنیر روی پیتزا آب نمی‌شود.
و ... مشکلاتی از این قبیل که ممکن است ایجاد شود.
چنین مشکلاتی می‌تواند به دلیل تنظیمات اشتباه مایکروویو، ظروف نامناسب، رعایت نکردن دستور پخت و زمان و حجم مواد غذایی و مواردی باشد که می‌توان با توجه بیشتر هنگام پخت، آن را برطرف نمود.

نظرات کاربران

نظرات شما به کاربران دیگر کمک می‌کند تا با اطمینان بیشتری از محتویات این بخش استفاده کنند.

در حال ثبت...