۴ طرز تهیه پاستا پرطرفدار
امروزه تنوع بالایی از پاستا در شکلها و اندازههای مختلف وجود دارد، که پاستاهای متنوعی این روزها در کشورمان مورد استقبال قرار گرفته و در رستوران و کافهها تهیه و سرو میشود. به دلیل استقبال زیاد ما ایرانیها از این غذای ایتالیایی که در زمان بسیار کمی هم تهیه میشود تصمیم گرفتیم شما را با محبوبترین پاستاها در کشورمان آشنا کنیم. اما اگر قصد دارید این غذای لذیذ را در خانه تهیه کنید، میتوانید در این مقاله طرز تهیه پاستا آلفردو، پاستا پستو، پاستا با میگو، پاستا با گوشت و قارچ را به روشی ساده، یاد بگیرید.
با ما دنیایی از مزه های شگفت انگیز را در این مقاله تجربه خواهید کرد. در ادامه به آموزش محبوبترین روش طرز تهیه پاستا میپردازیم، با ما همراه باشید.
طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو در سولاردام ال جی
1. طرز تهیه پاستا آلفردو و مرغ
پاستا پنه با سس آلفردو یا پاستا پنه یکی از معروفترین پاستاها در کشورمان است و طرفداران زیادی دارد. سس آلفردو را میتوان به روشهای مختلفی درست کرد.
مواد لازم برای تهیه پاستا آلفردو در سولاردام ال جی
سینه مرغ : 1 عدد
قارچ : 200 گرم
پاستا پنه : 1 بسته 500 گرمی
کره : به میزان لازم
پیاز متوسط : 1عدد
روغن : به میزان لازم
چیپس خلالی : به میزان لازم برای تزیین
نمک و فلفل : به میزان لازم
مواد لازم سس آلفردو
خامه : 200 گرم
جعفری ساتوری شده : 1 قاشق سوپ خوری
سیر : 1 حبه
سس خردل : 1 قاشق سوپ خوری
عصاره مرغ : 1 قرص
نمک، فلفل و جوز هندی : به میزان لازم
طرز تهیه سس آلفردو
خامه، عصاره مرغ، سس خردل، نمک، فلفل، جوز هندی، جعفری ساتوری شده و سیر تازه کوبیده شده را با هم مخلوط کنید.
طرز تهیه پاستا آلفردو در سولاردام ال جی
پیاز خلالی شده را با کره در مایکرو 900 وات 4 الی 5 دقیقه تفت دهید تا سبک شود.
سپس سینه مرغ خلالی شده را به پیاز افزوده با همان قدرت 900 وات با درپوش، حدودا 4 الی 5 دقیقه تفت دهید تا بپزد.
قارچ خلالی خرد شده و کمی نمک و فلفل را نیز 900 وات مایکرو تفت داده و به مرغ اضافه کنید.
پاستا در آب جوش همراه کمی مرغ و زردچوبه با مایکرو 900 وات زمان دهید تا نرم شود سپس در آبکش بریزید.
همه مواد را با هم مخلوط کنید 5دقیقه با مایکرو 900 وات به همراه درپوش مایکرو باهم زمان دهید.
سس آماده شده را به مخلوط افزوده و با مایکرو 600 وات 4 الی 5 دقیقه زمان دهید تا جا بیفتد بعد از آماده شدن با چیپس خلالی و گوجه چیلی تزیین و سرو نمایید.
برای اطلاعات بیشتر برای درست کردن پاستا باتوجه به مدل مایکروویو و سولاردام خود میتوانید به دفترچه راهنما مایکروویو ال جی محصول مراجعه کنید.
برای اطلاعات بیشتر برای درست کردن پاستا باتوجه به مدل مایکروویو و سولاردام خود میتوانید به دفترچه راهنما مایکروویو ال جی محصول مراجعه کنید.
2. پاستا میگو
طرز تهیه پاستا با میگو
فتوچینی یا پاستا آلفردو از غذاهای خوشمزه و البته آسان است. این غذا سرشار از خامه، پنیر و کربوهیدرات است. وجود میگو در این غذا، مقدار زیادی پروتئینِ باکیفیتِ بدون چربی به آن اضافه میکند.
مواد موردنیاز برای تهیه پاستا با میگو
- ماکارانی فتوچینی : 450 گرم
- کره : 3 قاشق غذاخوری که در چند مرحله باید اضافه شود
- میگوی تمیزشده : 450 گرم
- نمک : به میزان لازم
- پودر فلفل سیاه : به میزان لازم
- سیر خردشده : 2 حبه
- آرد : 2 قاشق غذاخوری
- خامه : 1 فنجان
- شیر : نصف فنجان
- زرده تخم مرغ : 1 عدد
- پنیر پارمزان رنده شده : 1 فنجان
- جعفری خردشده : 1 قاشق غذاخوری برای چاشنی غذا
با دنیای روشهای پخت مختلف غذاها آشنا شوید
طرز تهیه پاستا همراه با میگو
ماکارانی فتوچینی یا هر شکل ماکارانی که به آن علاقه دارید را طبق طبق روشی که همیشه یاد گرفتید آماده کنید یا اگر تمایل به درست کردن آن در مایکروویو دارید، ماکارنی را در آب جوش همراه کمی زردچوبه با درجه 900 وات مایکرو زمان دهید تا نرم شود سپس در آبکش بریزید.
میتوانید یک فنجان از آب ماکارانی را درصورت نیاز نگه دارید که در مراحل بعدی، اگر سستان خیلی غلیظ بود، آن را با آب پاستا رقیق کنید.
حال در تابهای روی گاز 1 قاشق غذاخوری کره را آب کنید. سپس میگو را اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه را به میگو اضافه کرده و میگو را تا زمانی سرخ کنید که به رنگ صورتی درآید و از سفیدی در بیاید. تقریبا 2 تا 3 دقیقه برای هر طرف میگو کافی است. در این مرحله میتوانید میگو را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
در این مرحله در تابهای 2 قاشق غذاخوری کره و سیر را بریزید. آنها را حدود 1 دقیقه تفت دهید. آرد را اضافه کنید و حدود 2 دقیقه تفت دهید تا از خامی خارج شود.
این ترکیب را با خامه، شیر و زرده تخم مرغ مخلوط کنید. مخلوطتان را بهحالت نیمجوش برسانید و پنیر پارمزان را اضافه کنید. زمانی که پنیر آب شد و سس کمی غلیظتر شد، پاستا و میگوی پخته شده را اضافه کنید و با سس بهخوبی مخلوط کنید. دوباره به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
در انتها، میتوانید بر روی پاستا مقداری جعفری و پنیر پارمزان ریخته و آن را میل کنید. حال پاستا میگو شما آماده نوش جان کردن است.
3. پاستا پستو
طرز تهیه پاستا پستو
پاستا یکی از محبوبترین غذاهای ایتالیایی است که با انواع سسها آماده میشود. اما در این میان سس پستو به دلیل رنگ و لعابی که دارد، همیشه مورد علاقه همه افراد بوده و به همین دلیل قصد داریم تا در این مطلب به آموزش طرز تهیه پاستا پستو با مرغ بپردازیم.
مواد اولیه برای پخت پاستا پستو
- پاستا پنه : 1 پیمانه
- آب : 4 پیمانه
- سینه مرغ : 1 عدد
- پودر پاپریکا، نمک و فلفل : به مقدار لازم
- سیر رنده شده : 1 حبه کوچک
- روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
- روغن ذرت یا روغن آفتابگردان : 2 قاشق غذاخوری
- سس پستو : به مقدار دلخواه
- پنیر پارمزان رنده شده : به مقدار دلخواه
سس پستو را میتوانید به صورت آماده از بیرون تهیه کنید و یا اینکه خود در منزل آن را برای پاستا پستو خود درست کنید.
روش پخت پاستا پستو
طرز تهیه پاستا پستو با مرغ
برای درست کردن پاستا پستو با مرغ، 1 پیمانه پاستا را داخل 4 پیمانه آب در حال جوش ریخته و مقداری روغن ذرت اضافه کنید.
در حین پختن پاستاها، سینه مرغ را با ادویه، روغن زیتون و سیر رنده شده، مزهدار کنید. اجازه دهید مرغ به مدت 2 ساعت در یخچال بماند تا مرینیت شود. میتوانید سینه مرغ را در دستگاه گریل یا با استفاده از تابه گریل، گریل کنید. پس روغن ذرت باقیمانده را با قلمو کف تابه بکشید و مرغ را به خوبی گریل کنید.
پس از آماده شده مرغ و پاستا، پاستا را آبکش کرده و داخل یک ظرف گود با سس پستو به خوبی مخلوط کنید. سپس پاستا را داخل ظرف سرو ریخته و روی آن برشهایی از مرغ گریل شده و پنیر پارمزان بریزید.
4. طرز تهیه پاستا با سس قارچ و گوشت
مواد لازم برای تهیه پاستا با سس قارچ و گوشت
- پاستا : 500 گرم
- قارچ : 100 گرم
- گوشت چرخ شده : 200 گرم
- سیر : 2 حبه
- پیاز : 1 عدد
- جعفری خرد شده : برای تزیین
- خامه : 1 پیمانه
- کره : 50 گرم
- روغن مایع : 1 قاشق غذاخوری
- شیر : 3 قاشق غذاخوری
- آرد : 1 قاشق غذاخوری
- نمک، آویشن، دارچین و فلفل : به مقدار لازم
روش تهیه پاستا با سس قارچ و گوشت
سیر را پوست بگیرید و آن را له کنید. پیاز را نگینی خرد کنید. کره را در تابه بریزید تا داغ شود. بعد از داغ شدن کره، پیاز و سیر را در تابه بریزید و تفت دهید تا طلایی شود.
قارچ خرد شده را در تابه بریزید و تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
در این مرحله گوشت را همراه فلفل، آویشن، دارچین و نمک به مواد قبل اضافه کنید. کمی شعله را زیاد کنید تا گوشت با حرارت زیاد تفت بخورد و تقریبا سرخ شود. مدام مایه پاستا قارچ و گوشت را هم بزنید تا در اثر حرارت بالا نسوزد. حرارت بالا باعث می شود بوی گوشت بهتر گرفته شود.
آرد را همراه مقداری کره در ظرفی جداگانه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا خامی آن گرفته شود. سپس شیر را کم کم به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود و در انتها خامه را بیافزایید.
مایه گوشتی را که کمی خنک شده به سس خامه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد به یکدیگر آغشته شوند.
1/3 ظرفی مناسب را پر آب کنید و روی حرارات قرار دهید تا آب به جوش آید. پس از به جوش آمدن آب، دو قاشق غذاخوری روغن مایع و مقداری نمک و آویشن به آب اضافه کنید. پاستا را در آب جوش بریزید و در ظرف را بگذارید تا پاستا به خوبی مغز پخت شود. پس از حدود ده تا دوازده دقیقه پاستا را آبکش کنید و آن را در ظرف مناسب سرو بکشید.
سس قارچ و گوشت را روی پاستا بریزید و پاستا با سس قارچ و گوشت را با مقداری جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.
نکات کلیدی تهیه پاستا با سس قارچ و گوشت
- برای تهیه سس قارچ و گوشت می توان از گوشت تکه ای نیز استفاده کرد.
- برای لذیذتر و مزه دارتر شدن سس می توان مقداری فلفل دلمه خرد شده با گوشت تفت دهید و سس را با فلفل دلمه تهیه کرد.
دنیایی از مزههای شگفت انگیز
در مقالههای آشپزی ما میتوانید غذاهای متنوع ایرانی، بین المللی، انواع دسر، شیرینی و کیکها را آموزش ببینید. سعی داریم دنیایی از مزههای خوشمزه و شگفت انگیز را برای شما تهیه و آماده کنیم تا به صورت رایگان اطلاعات مورد نیاز آشپزی خود را پیدا کنید.
قرار است این سبک مقالات را ادامه دهیم و امیدواریم که ادامه این مطالب را هم دوست داشته باشید.
قرار است این سبک مقالات را ادامه دهیم و امیدواریم که ادامه این مطالب را هم دوست داشته باشید.
در کتاب آموزش آشپزی با سولاردام نیز دنیاهای متنوع زیاد دیگری را نیز میتوانید آموزش ببینید.
پیشنهاد شگفت آنگیز ما به شما مطالعه کتاب آموزش آشپزی
وای پاستا میگوووووووووووووووووووووووووووووو محشر بود محشرررررررررررررررر دمتون گرم