طرز تهیه کیک + آموزش ۳ نوع کیک پرطرفدار ( شکلاتی ، ساده ، دبل چاکلت)

۲۸ فروردين ۱۳۹۹
زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۵ دقیقه
طرز تهیه کیک + آموزش 3 نوع کیک پرطرفدار ( شکلاتی ، ساده ، دبل چاکلت)

این روزها درست کردن کیک کار سختی نیست. کافیست فوت و فن‌های اصولی یک کیک خانگی و خوشمزه را یاد بگیرید. با وجود انواع پودر کیک‌های آماده و تنوع در دستور پخت کیک، هرکسی می‌تواند به آسانی کیک‌های متنوع با طعم‌های مختلف درست کند. اما اصل این است که بتوانیم صفر تا صد یک کیک خانگی خوشمزه را خودمان بلد باشیم و آن را درست کنیم. از یک کیک ساده گرفته تا کیک‌های خامه‌ای هوس برانگیز. البته کیک‌های شکلاتی که همیشه جای خود را دارند.
یکی از کیک‌های مهم، همیشه کیک تولد بوده است. وقتی تولد عزیزانمان می‌شود، شاید تصمیم بگیریم کیک خوشمزه و جذاب را با سلیقه آن‌ها درست کنیم. حتی کیک برای مناسبت‌های دیگر مثل کیک روز مادر، کیک سالگرد ازدواج و... را آماده کنیم. به همین دلیل چقدر آن کیک لذت بخش و بیاد ماندنی می‌شود که خودمان برای آن زحمت بکشیم و آن را درست کنیم.
پس برای اینکه بتوانید روزهای بیاد ماندنی زندگی خود را قشنگ‌تر و خوشمزه‌تر سپری کنید، پیشنهاد می‌کنیم با آموزش طرز تهیه 3 نوع کیک ساده، شکلاتی و دبل چاکلت همراه ما باشید.
 

مواد مورد نیاز کیک جهت پخت کیک ساده و شکلاتی

مواد مورد نیاز کیک جهت پخت بشکل ساده و شکلاتی

آرد :  2 لیوان سرخالی
شکر :  1 لیوان
شیر :  1 لیوان
وانیل:  1.8 قاشق چایخوری
نمک:  1.8 قاشق چایخوری
تخم مرغ:  3عدد
پودر کاکائو:  2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر:  1قاشق چایخوری
کره یا روغن جامد:  100 گرم

نکته : برای جایگزین کره یا روغن جامد می‌توانید از 3.4 لیوان روغن مایع استفاده کنید.

طرز تهیه کیک ساده :

طرز تهیه کیک ساده :

در مرحله‌ی اول شیر را در داخل مایکروویو یا سولاردام قرار دهید و یکبار دکمه Start را بزنید.

در مرحله‌ی دوم مواد خشک یعنی آرد، بکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط کنید و حتما 3 مرتبه الک کنید.

 کیک ساده :

در مرحله‌ی بعدی روغن را با شکر مخلوط کنید و تخم مرغ‌ها را اضافه کنید و با هم‌زن بزنید. سپس وانیل و بعد شیر را اضافه کنید.

 مواد تهیه کیک ساده :

حال زمان آن رسیده که  مواد خشک را به مخلوط اضافه کنید و با هم‌زن دستی یا قاشق هم بزنید تا با هم دست بدهند.

تهیه کیک  :

در این مرحله اگر می‌خواهید کیک شکلاتی نیز داشته باشید، مواد آماده شده را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت آن مواد، پودر کاکائو اضافه کنید.

 کیک شکلاتی
 

روش‌های پخت کیک در مایکروویو و سولاردام:

برای درست کردن هر نوع کیکی ابتدا بهتر است دستگاه را با پیش گرمایش 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
 

روش اول پخت کیک به صورت دو مرحله ایی با مایکروویو:

برای درست کردن کیک با مایکروویو، ابتدا باید دستگاه را با قدرت 900 واتِ مایکرو و به مدت 5دقیقه زمان بدهید. سپس بلافاصله مایکرو را با قدرت 360 وات و به مدت 7دقیقه زمان دهید.
البته این شیوه برای کیک‌هایی که تیره هستند مثل کیک کاکائویی بیشتر توصیه می‌شود.

روش اول پخت کیک به صورت دو مرحله ایی با مایکروویو:

روش دوم پخت کیک با سولاردام

ابتدا باید مایکرو را با قدرت 900 وات  به مدت 5 دقیقه زمان بدهید و سپس ترکیب شماره 1 یعنی Co1 با مایکرو، قدرت 360 وات، به مدت 7دقیقه زمان دهید.

روش دوم پخت کیک با سولاردام

از این برنامه‌ی ترکیبی می‌توانید برای کیک‌های دو رنگ نیز استفاده کنید.


روش سوم پخت کیک با سولاردام

در این روش از ترکیب شماره 5 استفاده کنید. یعنی  Co5 که کانوکشن با قدرت 180درجه سانتیگراد و مایکرو با قدرت 180 وات، به مدت 17 الی 20 دقیقه زمان بدهید.

روش سوم پخت کیک با سولاردام

نکته :
توجه داشته باشید که برای کیک‌های ساده ظرف باید روی 3 پایه کوتاه قرا دهید.
آموزش دستور پخت انواع غذاهای ایرانی و بین المللی از طریق مطالعه کتاب آموزش آشپزی با سولاردام

طرز تهیه کیک کاکائویی یا شکلاتی دبل چاکلت :

تهیه کتاب آشپزی طرز تهیه کیک کاکائویی یا شکلاتی دبل چاکلت :


مواد مورد نیاز کیک شکلاتی یا کیک دبل چاکلت:

روغن جامد یا کره : 100گرم
شکر : نصف پیمانه
آرد : یک پیمانه
شکلات شیری : 70گرم
تخم مرغ : 3عدد
وانیل : نصف قاشق چای‌خوری
بکینگ پودر: 1 قاشق چای‌خوری
پودر کاکائو : 2 قاشق غذاخوری سر پر
شیر : 1.4 پیمانه
 

طرز تهیه کیک دبل چاکت:

اول شکلات را آب می‌کنید.
آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را باهم مخلوط کنید و یک بار الک می‌کنید.
شکر و کره را باهم می‌زنید.
یکی یکی تخم مرغ‌ها را اضافه می‌کنید و هرکدام را خوب هم بزنید.

مواد مورد نیاز کیک شکلاتی یا کیک دبل چاکلت:

شکلات خنک شده را به مایع اضافه کنید و هم بزنید. شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید. مخلوط آرد را داخل مواد الک کنید و هم بزنید حال شما توانسته اید یک کیک شکلاتی با یک لیوان ارد درست نمایید.

 

طرز تهیه کیک دبل چاکت در مایکروویو :

طرز تهیه کیک دبل چاکت در مایکروویو :

قالب را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید.
با برنامه کانوکشن 140 درجه سانتی‌گراد به دستگاه پیش گرمایش بدهید و با همان دما یعنی 140 درجه سانتی‌گراد کانوکشن، به مدت 12 الی 15 دقیقه برای پخت کیک زمان دهید.

طرز تهیه کیک دبل چاکت  :

نکته مهم :
پس از اتمام زمان پخت، کیک را چک کنید. در صورت نپختن آن، دوباره زمان دهید.
 

همیشه زندگیتان شیرین مثل کیک شکلاتی باشد

طرز تهیه کیک شکلاتی :

ضمن سپاس از همراهی شما با ما در این مقالات، امیدواریم که همیشه کام زندگیتان به شیرینی این دسرها و کیک‌های خوشمزه باشد.
بنا به درخواست و تمایل شما عزیزان قرار است که این دست مقالات را ادامه دهیم و امیدواریم که ادامه این مباحث را نیز دوست داشته باشید.
در انتها اگر سوالی در زمینه کار با مایکروویو و سولاردام و پخت غذاهای مختلف در این دستگاه‌ها را داشتید حتما در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید ما در نزدیک‌ترین زمان پاسخگوی شما عزیزان هستیم.
 
مشکلات رایج در پخت کیک+راه‌حل آن

نظرات کاربران

نظرات شما به کاربران دیگر کمک می‌کند تا با اطمینان بیشتری از محتویات این بخش استفاده کنند.

Mahyas Kh
۱۴۰۱/۱۲/۰۵ ۱۹:۴۹

سلام وقت بخیر دستگاه من سولاردام 3884m کیک درست می کنه روی کامل پخت میشه داخلش خمیر لطفا توضیح می دین علت رو سپاس

کارشناس فنی گلدیران
۱۴۰۱/۱۲/۰۷ ۰۸:۵۹

سلام و وقت به خیر؛ شما چه دمایی رو برای پخت کیکتون داده‌اید؟ لطفا پیش گرمایش 180 و برای پخت 165 بدهید. موفق باشید

رحیمی
۱۴۰۱/۰۸/۲۸ ۰۹:۲۷

سلام وقت بخیر مدل مایکروویو جی پلاس 42 لیتری هست و گزینه کانوکشن نداره و هر کیکی تا حالا خواستیم درست کنیم و کردیم رو خراب کرده خواستم ازتون راهنمایی بخوام چجوری با این مدل انواع کیک و شیرینی رو باید پخت کرد؟!!

کارشناس فنی گلدیران
۱۴۰۱/۰۸/۲۸ ۱۰:۳۹

سلام و وقت به خیر؛ زمانیکه مایکروویو شما گزینه کانوکشن ندارد، امکان پخت شیرینی و کیک هم متاسفانه وجود نداره. موفق باشید

رحیمی
۱۴۰۱/۰۸/۲۸ ۲۰:۴۸

بزرگوار اگه نشه باهاش کیک و انواع شیرینی رو درست کرد پس به چه دردی می خورن؟!! یعنی پسش بفرستیم؟!!

کارشناس فنی گلدیران
۱۴۰۱/۰۸/۳۰ ۱۵:۰۶

سلام و وقت به خیر؛ دوست گرامی باتوجه به اینکه اطلاعات و آبشن‌های محصولات را نمایندگی‌های گلدیران و سایت فروش محصولات به طور کامل اطلاع میدهند، ما به مشتریان همیشه توصیه میکنیم که موقع خرید محصولات، امکاناتی که مدنظرشون هست به فروشندگان اعلام کنند. اگر در نهایت کمکی هست که ما بتوانیم برای شما پیگیری کنیم اطلاع رسانی بفرمایید. موفق باشید

۱۴۰۰/۱۱/۰۲ ۱۳:۵۱

سلام و روز به خیر. طرز تهیه کیک با شیر بدون روغن چطوری هست؟ طرز تهیه کیک ساده برای 8 نفر همینه؟ ممنون کارشناس گرامی

کارشناس فنی گلدیران
۱۴۰۰/۱۱/۰۲ ۱۵:۱۶

سلام و وقت به خیر؛ طرز تهیه کیک رو از طریق همین محتوا میتونید یاد بگیرید و اون رو تهیه کنید اگر حتما براتون مهم هست کیک بدون روغن تهیه میکنید میتونید به لینک زیر مراجعه کنید. https://www.bartarinha.ir/fa/news/401490/%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%AC%DB%8C%D9%90-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D8%B1%D9%88%D8%BA%D9%86 موفق باشید

۱۴۰۰/۰۷/۲۲ ۱۰:۰۲

سلام من دنبال محتوایی میگردم که بتونم کار کردن با برنامه های مایکروویو ال جی رو یاد بگیرم

کارشناس فنی گلدیران
۱۴۰۰/۰۷/۲۲ ۱۲:۲۶

سلام و وقت به خیر؛ در این مورد لطفا به لینک زیر مراجعه کنید: csgl.ir/cpg موفق باشید

۱۴۰۰/۰۷/۲۲ ۱۰:۰۱

میشه بهم بگید دفترچه راهنمای مایکروویو رو از کجا میتونم ببینم؟

کارشناس فنی گلدیران
۱۴۰۰/۰۷/۲۲ ۱۲:۲۵

سلام و وقت به خیر؛ در لینک زیر میتونید دفترچه راهنمای دستگاهتون رو دانلود کنید: cs.goldiran.ir/manuals موفق باشید

۱۴۰۰/۰۷/۲۲ ۱۰:۰۰

کیک شکلاتی و ساده رو درست کردم بسیار عالی شد خیلی لذت بردم و خوشمزه شد. مممنون از دستور پختتون

۱۳۹۹/۱۲/۱۶ ۰۱:۱۳

سلام وقت بخیر دفترچه راهنمای فارسی مایکروفر ال جی مدل mh8040 رو از کجا میتونم دانلود کنم

کارشناس فنی گلدیران
۱۳۹۹/۱۲/۱۶ ۰۹:۵۵

سلام و وقت به خیر؛ این مدل گلدیرانی نیست و متاسفانه در مورد دانلود دفترچه نمیتونیم شما رو راهنمایی کنیم. موفق باشید

همتی
۱۳۹۹/۱۱/۰۳ ۱۲:۴۷

سلام تا حالا کیک درست نکردم با سولاردم و اینکه میگین پیش گرمایش دقیقا یعنی چیکار باید کنم

کارشناس فنی گلدیران
۱۳۹۹/۱۱/۰۴ ۱۰:۲۵

سلام و وقت به خیر؛ میتونید با توجه به راهنمایی ارائه شده در همین مقاله پخت کیک رو انجام بدید. برای پیش گرمایش ابتدا کلید Stop/Clear رو بزنید. بعد سلکتور رو روی حالت کانوکشن قرار بدید و کلید Enter رو فشار بدید. بعد سلکتور کنترل رو بچرخانید تا دمای 220 درجه نمایش داده بشه. بعد از اون کلید Start رو فشار بدید تا Pr-H به معنی پیش گرمایش نمایان بشه. موفق باشید

۱۳۹۹/۰۸/۳۰ ۰۹:۱۸

سلام خسته نباشید دستگاه من مدلMGC64361308هستش میخواستم بدونم برنامه کانوکشن داره...

کارشناس فنی گلدیران
۱۳۹۹/۰۹/۰۱ ۰۹:۲۶

سلام و وقت به خیر؛ این مدل گلدیرانی نیست و متاسفانه ما به اطلاعات این دستگاه دسترسی نداریم تا بتونیم اعلام نظر قطعی داشته باشیم. موفق باشید

۱۳۹۹/۰۸/۲۱ ۱۸:۲۳

سلام،وقت بخیر من 8 ساله که سولاردوم ال جی دارم همیشه کیک هام عالی میشد اما الان 6 سری هست که کیک ها روش و کنارش و ظاهرش پخته میشه و حالت سوختگی میگیره اما نه پف میکنه و داخلش خمیر هست با اینکه مواد تازه و از روی دستور درست کردم دما هم 180 با 45 دقیقه زمان دادم و پیش گرمایش هم داشتم امکانش هست دستگاه خراب شده البته با دمای 200 هم یکبار گذاشتم باز هم این مشکل رو داشت الان این کیک 6 هم که خراب شده

کارشناس فنی گلدیران
۱۳۹۹/۰۸/۲۲ ۰۹:۵۴

سلام و وقت به خیر؛ خشک شدن کیک میتونه مربوط به دما باشه اما اگه دقیقا با همین میزان مواد و همین تنظیمات قبلا مشکلی وجود نداشته بهتره درخواست تعمیرات ثبت کنید تا کارشناس مراجعه داشته باشن و عملکرد کانوکشن دستگاه رو بررسی کنن. موفق باشید

۱۳۹۹/۰۷/۲۴ ۱۰:۵۴

سلام برای پخت کیک شکلاتی میشه به اضافه شکلات از بستی شکلاتی هم استفاده کرد؟ طرز تهیه پخت شکلاتی با سولاردام ال جی بنظرم خیلی ساده و خوب بود فقط بعضی وقتا میخوام بعضی مواد رو خودم به سلیقم بهش اضافه کنم میترسم خراب شه کیکم

کارشناس فنی گلدیران
۱۳۹۹/۰۷/۲۴ ۱۱:۱۲

سلام و وقت به خیر؛ با توجه به اینکه به طور کلی نوع ترکیبات تفاوت داره توصیه نمیکنیم این کار رو انجام بدید. بهتره در این مورد راهنماهای مرتبط دیگه ای رو هم در مورد سوال خودتون مطالعه کنید. موفق باشید

۱۳۹۹/۰۴/۲۵ ۱۸:۴۵

سلام مایکروفر من دکمه کانوکشن نداره یه دستور پخت برای کیک شکلاتی و ساده بزارید که دکمه کانوکشن نخواد وبفرمایید چند درجه و به چه میزان دقیقه احتیاج داریم که کیک نرم و اسفنجی و کاملا نرمال برسیم خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرماییدlg mh8265neochef

کارشناس فنی گلدیران
۱۳۹۹/۰۴/۲۶ ۰۸:۰۸

سلام و وقت به خیر؛ این مدل گلدیرانی نیست اما برای پخت کیک به شکلی که اعلام کردید نیاز به برنامه کانوکشن هست. برای پخت کیک بدون برنامه کانوکشن برای پیش گرمایش به مدت 5 دقیقه دستگاه را در حالت خالی در برنامه‌ی گریل روشن کنید‌.سپس برنامه‌ی مایکرو با قدرت بالا به مدت 5 دقیقه و پس از آن مجدد برنامه‌ی مایکرو با قدرت سوم به مدت 7 دقیقه را انتخاب کنید. مدت زمان برای کیکی است که با دو پیمانه آرد درست میشه. موفق باشید

۱۴۰۰/۰۱/۱۵ ۰۳:۲۶

سلام وقت بخیر منظور از مایکرو با قدرت سوم co3 هست ؟ این دستگاه با داشتن حالت combi حالت کانکشن حساب نمیشه ؟

کارشناس فنی گلدیران
۱۴۰۰/۰۱/۱۵ ۱۰:۱۳

سلام و وقت به خیر؛ مایکرو با قدرت سوم معمولا در بیشتر مدل‌ها برنامه مایکرو توان بالا 900 وات هست. co3 برنامه ترکیبی هست و ترکیب مایکرو و گریل هست. موفق باشید

عروجی
۱۳۹۹/۰۴/۱۹ ۰۸:۳۹

سلام من هرسری که کیک با سولاردم درست میکنم روی کیک کاملا پخته میشه ولی داخل کیک هنوز خام هستش باید چیکار کنم برای چه مقدار مواد چه اندازه قالب داشته باشیم ممنونم راهنمایی کامل کنید

کارشناس فنی گلدیران
۱۳۹۹/۰۴/۱۹ ۱۰:۱۲

سلام و وقت به خیر؛ امکان داره مربوط به زمان و یا دمای انتخابی شما باشه. لطفا مدل دستگاهتون رو بفرمایید تا در صورتی که دستگاه شما برنامه ترکیبی داره در مورد برنامه ترکیبی راهنمایی لازم رو ارائه بدیم. موفق باشید

در حال ثبت...