۰۵ فروردين ۱۳۹۹
زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۴ دقیقه
خورشت قیمه یکی از لذیذترین و خوشمزهترین غذاهای ایرانی است که همیشه طرفداران زیادی داشته است. از قدیم برای درست کردن انواع خورشتها، باید روی اجاق گاز وقت زیادی را برای جا افتادن آنها صرف میکردیم. خورشتِ پرطرفدار قیمه سیب زمینی، همیشه در کنار برنج در سفرههای ایرانی دیده میشود که این خورشت به سبکها و مدلهای مختلفی بسته به مزاج افراد درست میشود. اما ما در این مطلب میخواهیم با سریعترین و خوشمزهترین روش پخت قیمه با مایکروویو و سولاردام شما را آشنا کنیم. برای یادگیریِ طرز تهیه خورشت قیمه سیب زمینی در ادامه همراه ما باشید.
مواد مورد نیاز جهت تهیه خورشت قیمه:
گوشت مغر ران : 0.5 کیلو
لپه : 1 پیمانه
پیاز : 1 عدد
لیموعمانی : 2 تا 4 عدد به دلخواه
رب گوجه : 2 قاشق سوپ خوری
سیب زمینی : 2 عدد بزرگ
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین : به مقدار لازم
مواد مورد نیاز برای پخت برنج:
برنج : 2 لیوان ( برای دو نفر )
آب : 3 پیمانه
نمک و روغن : به میزان لازم
تلخی لیمو عمانی را بگیرید
لیموعمانیها را با چنگال سوراخ کنید و اجازه دهید یک الی دو ساعت در آب بماند تا تلخی لیمو عمانی گرفته شود.
پیاز داغ را از قبل آماده کنید
پیازها را خورد کرده و به همراه روغن و کمی نمک، در وضعیت مایکرو با قدرت 900 وات بین 6 الی 12 دقیقه در مایکروویو قرار دهید. دقت کنید که در این حالت پیاز را باید بدون در پوش در دستگاه باشد.
توجه داشته باشید که بعد از 6 دقیقه اول، مابین کار، پیازها را باید 2 الی 3 بار هم بزنید تا به رنگ دلخواه دربیاید.
رب را تف دهید
رب را روی گاز کمی تف دهید تا از حالت خامی در بیاید.
از قبل لپه را بپزید
لپه خیس خورده را با آب گرم و کمی نمک، با قدرت 600 وات به مدت 20 الی 30 دقیقه در سولاردام زمان میدهیم تا به خوبی بپزد.
اگر نیاز به
تعمیر مایکروویو ال جی دارید. با تکنسین گلدیران تماس بگیرید.
آموزش دستور پخت انواع غذاهای ایرانی و بین المللی از طریق مطالعه کتاب آموزش آشپزی با سولاردام
نوبت به مرحلهی اصلی رسید، طرز تهیه خورشت قیمه سیب زمینی در مایکروویو
به سراغ اصل مطلب میرویم و شما را با فوت فنهای یک قیمه جا افتاده و لذیذ در کمترین زمان آشنا میکنیم.
گوشت را به همراه پیاز داغی که از قبل آماده کرده بودیم و رب تف خورده، کمی روغن، زردچوبه و یک لیوان آب، به مدت 2 دقیقه با توان 900 وات، بدون
درپوش در مایکروویو قرار میدهیم.
البته توجه داشته باشید که آب خورشت را در این زمان میتوانید به دلخواه خود اندازه کنید و با قدرت 600 وات بین 20 تا 30 دقیقه مجدد به خورشت زمان دهید.
در این مرحله نیز میتوانید لیموعمانیها را به قیمه خود اضافه کنید.
سپس بعد از این مدت، لپه پخته شده و کمی نمک، زعفران، دارچین و فلفل به خورشت اضافه میکنیم و با درپوش مایکرو، به مدت 5 تا 10 دقیقه در مایکروویو با قدرت 600 وات قرار میدهیم تا به خوبی خورشت قیمه آماده و جا بیوفتد.
با طرز تهیه برنج با مایکروویو و سولاردام آشنا شوید
مرحلهی اول آماده سازی برنج:
در این مرحله، برنج را همراه با میزان آبِ مشخصی که بیان کردیم، با نمک و روغن در مایکرو، با قدرت 900 وات، 18 الی 30 دقیقه بدون درپوش در مایکروویو قرار میدهیم. چون در این مرحله آب برنج کشیده شده و کاملا مغز پخت میشود.
مرحله دوم، دم کشیدن برنج:
برای دم کشیدن برنج در این مرحله کافیست که با توان 360 درجه مایکرو، به برنج به مدت 14 دقیقه زمان دهید. در این مرحله درپوش را حتما بر روی برنج قرار دهید.
برنج شما پس از اتمام این زمان آمادست.
مرحلهی جذابِ بعدی، آموزش سرخ کردن سیب زمینی:
برای سرخ کردن سیب زمینی در مایکروویو یا سولاردام، خلال سیب زمینی را به روغن آغشته کنید و بدون نمک در سینی پیرکس قرار دهید.
مرحله اول: در حالت مایکرو، با قدرت 900 وات، 5 دقیقه سیب زمینی را قرار میدهیم.
مرحله دوم : سیب زمینیها را روی سه پایه بلند قرار میدهیم و از ترکیب گریل با مایکرو 360 وات، به مدت 10 الی 12 دقیقه زمان میدهیم.
سیب زمینی شما آماده است....
خورشت قیمه سیب زمینی با برنج، آماده نوش جان کردن است!
به همین سادگی و در کمترین زمان توانستید یک خورشت قیمه خوشمزه برای خانواده درست کنید و در کنار هم نوش جان کنید. این غذای پرطرفدار با مایکروویو وقت کمتری را از شما میگیرد و میتوانید وقت بیشتری را در کنار خانواده بگذرانید.
درنهایت اگر سوالی در خصوص نحوه پخت غذا داشتید خوشحال میشویم در قسمت نظراتِ همین مطلب برای ما بنویسید.
در آخر تجربیات خود را برای پخت این غذا با ما در میان بگذارید.
با علامتهای مایکروویو بیشتر آشنا شوید
سلام به شما. طرز تهیه قیمه مجلسی برای 5 نفر هم همینه؟ ادویه خورش قیمه چی باشه بهتره؟