طرز تهیه نان خانگی

۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۵ دقیقه
bread

آیا می‌دانستید که استشمام بوی نان‌ها باعث می شود که ما مهربان‌تر شویم و بوی نان، انسان‌ها را نرم‌تر می‌کند؟
این روزها استقبال برای آموزش نان خانگی بسیار زیاد شده است و با وجود دستگا‌ه‌هایی مثل مایکروویو، سولاردام، فر و ... پخت نان خانگی راحت شده است. یکی از دلایل لذت‌بخش و خوشمزه بودن نان خانگی به علت این است که از سلامت مواد غذایی بکار برده شده در نان و شیوه پخت آن اطلاع کامل دارید.
طرز تهیه 3 نوع نان صبحانه، نان لواش و نان کره‌ای پیشنهاد خوشمزه امروز ما برای شما است که می‌توانید به راحتی با مایکروویو و سولاردام ال‌جی آن را  آماده کنید.  ‎دستور تهیه این 3 نوع نان را در ادامه این مطلب مطالعه کنید.

طرز تهیه نان صبحانه

bread

مواد لازم برای نان صبحانه

زرده تخم مرغ : 2 عدد
شکر : 3 قاشق غذاخوری
روغن یا کره : 3 قاشق غذاخوری
شیر ولرم : 1 لیوان
مایه خمیر : 1 قاشق غذاخوری
آرد سفید : 2 تا 3 لیوان
نمک : نوک قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان صبحانه

شیر ولرم یعنی شیری که دست را نسوزاند را همراه با شکر و مایه خمیر مخلوط کنید. سپس  10 دقیقه به آن‌ زمان دهید تا خمیر مایه به عمل آید.

bread

در این مرحله روغن و کره آب شده را به همراه یک زرده تخم مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر کاملا حل شود.
حالا نوبت اضافه کردن آرد است. توجه داشته باشید که قبل از اضافه کردن آرد آن را را چندین بار الک کنید.
آرد را قاشق قاشق اضافه کنید تا اندازه‌ای که بتوانید خمیر را با دستتان بلند کنید. به این نکته دقت کنید که آرد را زیاد نریزید، فقط تا اندازه‌ای که چسبندگی خمیر از بین برود.

bread

خمیر را با دست بگیرید و مدام به کف ظرف بکوبید و ورز دهید. چندین بار این کار را تکرار کنید که مهمترین بخش درست کردن نان، ورز دادن آن است.

bread

بعد از بدست اوردن خمیر لطیف، آن را درون کاسه‌ای که چرب است قرار دهید و روی آن را با چاقو یک علامت مثبت + بزنید.
برای پخت نان صبحانه با کانوکشن 40 به مدت 45 دقیقه آن را استراحت دهید تا حجم خمیرتان دو برابر شود.  
پس از این مدت خمیر را کمی ورز دهید و تکه‌هایی یک اندازه از خمیر ببرید. بعد از این برش زدن کمی دیگر خمیرها را ورز دهید و با وردنه خمیرها را باز کنید.

bread

درون هر خمیر را مقداری کشمش، گردو و کنجد، که هرکدام را به سلیقه خودتان می‌توانید انتخاب کنید، بپاشید. روی ظرف یا سینی مورد نظر را کمی چرب کنید و خمیر را به شکل دلخواه حالت دهید.
روی خمیرها پارچه‌ای بیندازید و مدت 30 دقیقه به خمیرها استراحت دهید تا کمی دیگر نیز حجم پیدا کند.
سپس مقداری کره یا روغن را با یک زرده تخم مرغ و کمی شیر مخلوط کنید و روی خمیرها بمالید و روی آن نیز کنجد بپاشید.
دستگاه را از قبل با حرارت 180درجه سانتیگراد گرم کنید. زرده و شیر را روی آن برس بکشید و با همان دما 20 تا 22 دقیقه اجازه دهید تا نان‌ها بپزد.
 
نکته :
برای روی نان می‌توانید از هر موادی که دوست دارید استفاده کنید ( پودر نارگیل، پسته، گردو ) و درون نان نیز می‌توانید از گردو، کشمش، شکلات و ... یا به صورت ساده آماده کنید.

نکته:
 توجه داشته باشید که در مدل MS98*CR به جای کانوکشن 40 از برنامه گریل شماره 5 استفاده کنید و در مدل MS95*CR به جای کانوکشن 40 از برنامهGRILL TEMP  شماره 4 (GT4) استفاده کنید.

طرز تهیه نان لواش :

bread

مواد لازم برای تهیه نان لواش :

آرد : 500 گرم
بکینگ پودر : 1.2 قاشق مرباخوری
روغن جامد : 1.2 لیوان
آب ولرم : نصف لیوان
نمک : کمی

طرز تهیه نان لواش :

bread

آرد، نمک و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و سپس روغن را به آن اضافه کنید. کمی با دست آن‌ها را ورز دهید و کم کم آب را اضافه کنید و  ورز دهید تا به دست نچسبد.
10 الی 15 دقیقه خمیر را  استراحت دهید. دقت کنید چون این خمیر پف نمی‌کند در دمای اتاق میماند.
برای درست کردن این نان در سولاردام، دستگاه را با کانوکشن 200 گرم کنید و با همان دما به مدت 5 الی 7 دقیقه برای پخت زمان می‌دهید.
برای پخت نان لواش در مایکروویو، از همان اول سینی را روی سه پایه بگذارید و  به دستگاه پیش گرمایش 250 دهید و با همان دما 5 الی 7 دقیقه برای پخت زمان دهید. فراموش نکنید که ما بین کار نان را پشت و رو شود تا پخت نان با سولاردام ال جی به خوبی انجام شود.
 

طرز تهیه نان کره‌ ای

bread

مواد لازم برای تهیه نان کره ای :

دو قاشق غذاخوری آب گرم
3.4 فنجان شیر ولرم
1.4 فنجان کره
2 قاشق غذاخوری شکر
1 و نیم قاشق چایخوری نمک
2 عدد تخم مرغ
آرد حدود 6 فنجان
2 قاشق سرپر چایخوری مخمر
 

طرز تهیه نان کره ای:

ابتدا 2 قاشق آب را با شیر ولرم مخلوط کنید. سپس مواد خشک را به آن اضافه کنید. حالا نوبت آن رسیده که کره نرم شده و یک تخم مرغ را در مواد بریزید. در ادامه آرد را کم کم به مواد اضافه کنید.
خمیر بدست آمده را به 12 الی 15 قسمت تقسیم کنید و داخل ظرفی که از قبل چرب کرده‌اید به فاصله 3 سانت بچینید.
در ابن مرحله با دمای 40 درجه کانوکشن، به مدت 45 الی 50 دقیقه زمان دهید تا حجم نان دو برابر شود.  حالا در یک ظرف تخم مرغ دوم را کاملا می‌زنیم و روی خمیر نان‌ها یکشیم.
دستگاه را در این مرحله در دمای 180 گرم کنید و با همان دما به مدت 15 الی 20 دقیقه زمان دهید تا بپزد.
خبر خوب اینکه شما موفق به پخت نان در سولاردام ال جی شده‌اید و نان شما آمادست.
 

از وقتی که می‌گذارید لذت ببرید

bread

لذت پخت نان در ماکروفر ال جی در خانه قابل مقایسه با خریدن آن نیست. چون با وقت و حوصله، با اطلاع کامل از محتویات داخل نان و رعایت تمام نکات بهداشتی توانسته‌اید نان مورد علاقه خود را درست کنید و در کنار خانواده از میل کردن آن لذت ببرید. با آموزش طرز پخت نان در سولاردام ال جی به هنرهای خود اضافه کنید و از وقتی که می‌گذاید نهایت لذت را ببرید.
اگر سوالی در رابطه با پخت نان در مایکروفر ال جی برایتان به وجود آمد حتما در قسمت نظرات همین مقاله با ما در میان بگذارید.
 
طرز تهیه کلوچه (نان) خرمایی را یاد بگیرید

نظرات کاربران

نظرات شما به کاربران دیگر کمک می‌کند تا با اطمینان بیشتری از محتویات این بخش استفاده کنند.