طرز تهیه کلوچه (نان) خرمایی !

۲۲ آبان ۱۳۹۸
زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱ دقیقه


هر هفته یک غذا ساده و سریع با سولاردام و مایکروویو ال جی یاد بگیرید تا علاوه بر مدیریت زمانتان، بتوانید غذای جدید و خوشمزه زیادی را به لیست غذاهایتان اضافه کنید. البته که بنا به شروع فصل سرد، دسرها و غذاهایی که ذات گرمی دارند مثل کلوچه (نان) خرما تهیه و طبخ آن لذت بخش خواهد بود

آموزش دستور پخت انواع غذاهای ایرانی و بین المللی از طریق مطالعه کتاب آموزش آشپزی با سولاردام


طرز تهیه کلوچه خرما با سولاردام و مایکروویو ال جی:

مواد لازم برای تهیه کلوچه (نان) خرما

شکر : 50گرم
کره : 100 گرم
تخم مرغ : 2عدد
شیر ولرم : 100 میلی لیتر
نمک : 8.1 قاشق مرباخوری
خمیر مایه : 1 و 2.1 مرباخوری
آرد نان گنبد : 400-500 گرم

مواد میانی:
خرما چرخ شده : 300 گرم
پودر هل : 1 قاشق سوپ خوری
پودر دارچین : 1 قاشق سوپ خوری

مواد رویه
زرده تخم مرغ : 1عدد
کنجد یا بادام خرد شده : به میزان لازم

طرز تهیه:
  1. خمیر ترش را با 1 قاشق مربا خوری شکر مخلوط کرده، سپس شیر ولرم را اضافه کنید و بگذارید تا عمل آید.
  2. کره، شکر، تخم مرغ‌ها و نمک را مخلوط کنید و با مفتول فلزی بزنید. سپس خمیر ترش را اضافه کرده و پس از آن آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست آید. روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت دهید.
  3. خرما را با هل و دارچین مخلوط کنید.
  4. از خمیر آماده به اندازه 800 گرم جدا کرده و در دست گرد کنید و از مواد خرما داخل خمیر قرار دهید و داخل سینی به ضخامت نیم سانتی پهن کنید. سپس 12 برش روی خمیر ایجاد کنید طوری که برش‌ها خیلی نزدیک مرکز نباشد.
  5. بعد از یک ربع استراحت سپس زرده تخم مرغ و زعفران رویش می‌دهیم.
  6. دستگاه را از قبل پیش گرمایش 180 درجه سانتی گراد روشن کرده تا گرم شود. سپس سینی را روی سه پایه کوتاه قرار داده به مدت 20-15 دقیقه تا بپزد.
پیشنهاد هیجان انگیز بعدی ما به شما آموزش پخت کراکت مرغ!

نظرات کاربران

نظرات شما به کاربران دیگر کمک می‌کند تا با اطمینان بیشتری از محتویات این بخش استفاده کنند.

در حال ثبت...